Facebook

Metsäliitto Mäntän konttori

Rumpali
Kitaristi
Basisti
Laulaja

Metsäliiton alkutaival alkaa viime vuosituhannelta. Erilaisten freejazzkokeilujen ja smokkikeikkojen jälkeen miehistö ja instrumentit alkavat löytää paikkansa. Nurkkaan lentää, niin saxofonit kuin pyöreäposkiset pianistitkin. Muutaman puolicoverkeikan jälkeen syntyy päätös että enää ei toisten biisejä soiteta. Sanoitusten valintakin on hyvin selkeä jo alkumetreillä. Metsäliitto ei laula rakkaudesta, ei vihasta, ei Kalajoen hiekoista eikä kauas karkaavista pilvistä. Metsäliitto Mäntän konttori ottaa laulujen aiheet kaupungintalon roskapöntöstä sekä KMV- lehdestä. Jos ei pienestä kaupungista löydy riittävästi sanottavaa, niin sitten ei sanota. Ja sitä on löytynyt. Studiossa on juuri saatu tallennettua 4. äänite. Pitkässä biisilistassa on n. 25 kappaletta. Äänitettynäkin on 22 kpl.

Keikkoja Metsäliitto on heittänyt vuosittain 2-5. Kiertueet suuntautuvat pääasiassa Mänttä, Jämsä,Vilppula akselille. Vuonna 2008 kiertue suuntautui myös kauas etelään( Orivedelle) Vuoden 2009 kalenterissa on jo 4 keikkaa eli kiirettä pitää. Kaksi kertaa Metsäliiton tuotoksia on kuultu myös televisiossa.

Metsäliiton tulevaisuus on taattu, kun onnettomat vilppulalaiset menivät ja yhtyivät Mänttään. Kuntaliitos on ollut voimassa vain pari kuukautta ja nyt jo aiheita löytyy vilppulalaisistakin.

Uusi levy Viisi Puukkoa tulee myyntiin viimeistään huhtikuussa 2009 . Levyllä on seuraavat biisit:

Kalapuikkoviikset, Viisi puukkoa selkään, Kassakaappisopimus, Kaikki rintamaan sekä Apulaiskaupunginjohtaja. Metsäliiton musiikkia on luonnehdittu esimerkiksi: Punkiksi, paskaksi, ihan kivaksi ja kaikkea sitä kuuleekin tyyliseksi. Itse pidämme musiikkiamme voimapoppina jonka tahdissa ihmiset usein tanssivatkin.

Lisää Metsäliitto Mäntän konttorin kuulumisista voi käydä lukemassa kotisivuillamme:
www.metsalitto.com
sekä
www.myspace.com/konttori

Siirry sivun alkuun